U centru Niša večeras protest protiv poklanjanja aerodroma

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U centru Niša večeras protest protiv poklanjanja aerodroma

Još jedan protest građana nezadovoljnih odlukom niške vlasti da preda Aerodrom “Konstantin Veliki” Republici zakazan je za 18 sati na Trgu kralja Milana. Iz Inicijative “Ne damo niški aerodrom” podsećaju građane da o ustupanju vazdušne luke ne odučuje predsednik Aleksandar Vučić, već oni koji sede u stolicama niške Skupštine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poruka protesta: Ili će da lete avioni, ili će da leti gradonačelnik

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018

Najmasovniji protest do sada na Trgu kralja Milana u Nišu okupio je, prema procenama, oko 5.000 ljudi koji su jasno i glasno rekli da ne žele da poklone aerodrom Republici, uz poruku da će “leteti avioni ili će leteti gradonačelnik Darko Bulatović”...Nišlije koje su ispunile skoro ceo glavni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.