U centru Niša pokradeni poklopci sa šahti

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U centru Niša pokradeni poklopci sa šahti

Šetnja Kejom Kola srpskih sestara u centru Niša može biti opasna, jer su poklopci sa šahti nestali. Kako se vidi na fotografijama koje je čitalac poslao redakciji Južnih vesti, sve šahte u ovom delu keja su otvorene.

Poklopci su, prema svedočenju građanina koji stanuje blizu mesta koje popularno zovu "kod Nadežde", nestali noćas. Upozorava da bi prolazak ovim delom keja mogao nekom da napravi ozbiljne povrede, s obzirom na to da ni na koji način rupe na tlu nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << obeležene. Deo poklopaca pronašli radnici vodovoda i vraćaju ih na mesta; Foto: M. M.

Šahte nestale. Će izgine neko - napisao je sugrađanin.

Iz niškog Vodovoda kažu da su njihove ekipe trenutno na terenu i da po uglovima keja nalaze skrivene poklopce. One koje budu pronašli, navode, vratiće na mesto odmah.

Pojašnjavaju i da je neko poklopce pokrao, a oni koji su ostavljeni po skrivenim uglovima verovatno je trebalo da dožive istu sudbinu. Krađa poklopaca na šahtama je učestala, upozoravaju iz Naissus-a; Foto: M. M.

Dodaju da se, inače, mnogo kradu poklopci, rešetke i sve što pokriva šahte.

Pitanje kada će sve šahte u ovom delu grada biti poklopljene, novinarka je uputila Direkciji za izgradnju, odakle se očekuju odgovori.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.