U Radničkom zadovoljni prelaznim rokom

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Radničkom zadovoljni prelaznim rokom

Letnji prelazni rok u evropskom fudbalu završen je 31. avgusta u ponoć, a Marko Jovanović, sportski direktor niškog Radničkog, veruje da je klub sa Čaira dobro prošao.

On ističe da je zadovoljan prelaznim rokom, ali mu smeta nestabilna finansijska situacija niškog superligaša.

Da je finansijska situacija bila bolja, verovatno bismo vezali igrače na duži period. Pokušali smo da zadržimo Lazara Rosića, ali nismo uspeli. Žao mi je zbog toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali je to bila nemoguća misija - priča Jovanović.

Pored Rosića, Čair su napustili i vezni igrač Dejan Babić i levi bek Nikola Ignjatijević.

U finišu prelaznog roka stigao je Miloš Krstić, koji je u ponedeljak potpisao šestomesečni ugovor, a na vernost se obavezao i štoper Miloš Živković, nekadašnji prvotimac Radničkog. On na Čair stiže, kaže Jovanović, 1. ili 2. oktobra kada se završi prvenstvo na Islandu.

Iako je bilo razgovora, od dolaska Pavla Popare nema ništa. Nije mogao da se dogovori sa svojim klubom u Americi. Reagovali smo odmah sa Krstićem i on će sigurno pojačati sredinu terena - dodaje Jovanović.

On ističe i da Radnički ima svetlu budućnost jer je klub potpisao višegodišnje ugovore sa mladim Andrejom Apostolovićem, Petrom Krstićem i Markom Mrkićem.

Drago mi je da smo ih vezali za Radnički na duže staze jer tako treba da se radi u ozbiljnom klubu. Imamo i Nikolu Mitrovića koji je na dvojnoj registraciji u Caru Konstantinu. Pokazuje dobre partije i ima priliku da se nametne - kaže Jovanović.

U Superligi je u trenutno pauza zbog obaveza reprezentacije, a nastavak šampionata je 12. septembra kada Radnički dočekuje Mladost iz Lučana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.