U OO DS Palilula najavljuju kolektivnu ostavku

Izvor: NTV.rs, 18.Jun.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OO DS Palilula najavljuju kolektivnu ostavku

Predsednik, potpresednici, predsednik IO i predsednik omladine DS na Paliluli podneće ostavku na svoje funkcije danas oko 14 časova, potvrdio je predsednik opštinskog odbora Palilula Oliver Paunović . Ostavke podnose jer su revoltirani time što je za predsednika Izvršnog odbora Gradskog odbora predložen Miloš Paunović, dosadašnji predsednik opštinskog odbora DS u Panteleju i nekadašnji član Srpske radikalne stranke i Nove Srbije. O njegovom imenovanju odlučivaće Gradski odbor na >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << nekoj od narednih sednica. Mi znamo da politika u DS u Nišu odavno ne postoji, izborom novog rukovodstva gubimo i dostojanstvo, dodao je Paunović obrazlažući razloge za podnošenje ostavke.
Inače Gradski odbor niškog DS-a većinom glasova izabrao je Miodraga Stankovića iz Doljevca za v.d. predsednika niških demokrata. Sednica je održana kasno sinoć, a kako smo saznali članovi iz dva najveća odbora Medijane i Palilule, kao i opštinskog odbora Gadžin Han nisu glasali za njegov izbor.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Ostavke u niškom DS-u

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2014

Rukovodstvo Opštinskog odbora Palilula podnelo ostavke nezadovoljno jer je za lidera stranke u Nišu predložen "nekadašnji član SRS i Nove Srbije" Miloš Paunović.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.