U Nišu počinje turnir Kupa Radivoja Koraća

Izvor: RTS, 18.Feb.2009, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu počinje turnir Kupa Radivoja Koraća

Utakmicom Partizan-Vojvodina-18,00 TV 2-u Nišu počinje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća za košarkaše. U drugom četvrtfinalu, od 20.30, igraju Hemofarm i Borac iz Čačka.

U četvrtak su na programu još dve četvrtfinalne utakmice: FMP-Lajonsi iz Vršca (18.00) i Crvena zvezda-Metalac iz Valjeva (20.30).  U petak se igraju polufinalni mečevi u kojima će se sastati pobednici četvrtfinalnih utakmica, dok je finale na programu u subotu od 18 sati. Titulu osvojenu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine u Nišu brani Partizan.

Organizatori su najavili da će najkorisniji igrač finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, pored pehara, dobiti i nagradu kompanije Zlatibor voda koja kao pokrovitelja MVP priznanja daje sedmodnevni aranžman za dve osobe u hotelu Simex - nacionalna kuća na Zlatiboru.

Zlatibor voda je pripremila nagrade i za posetioce polufinalnih mečeva i finala. Po dva gledaoca će se u poluvremenu utakmica u petak (oba polufinala) i finalnog meča u subotu takmičiti u izvodenju slobodnih bacanja, a pobednici osvajaju bicikl "maunti bajk". U Nišu će se, po tradiciji, za vreme finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, održati sednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, kao i sastanci trenerskih i sudijskih organizacija.

Najavljeno je da će ovogodišnji trofej pobedniku predati Vlade Divac.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.