U Nišu počelo paljenje uličnog svetla

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Dec.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu počelo paljenje uličnog svetla

Ekipe službe javne rasvete posle više meseci opet su na terenu, te tako Nišlije mogu da odlože svoje baterijske lampe – gradske ulice ponovo će biti osvetljene.

Poslednje nedelje decembra posao, koji je početkom meseca dodeljen “Parking servisu”, počeo je da se realizuje.

Zbog višemesečnog zastoja kvarova ima mnogo, te će se tako popravke I zamene raditi po prioritetu. Prve intervencije će se raditi u selima Gornja I Donja Trnava, Prosek I Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Kutina, dok će narednih dana ekipe raditi na osvetljenju centralne gradske zone, kažu u “Parking servisu“.

Podsećamo, problem sa uličnim osvetljenjem grad ima nekoliko meseci a kulminirao je početkom novembra, kada je JKP ”Gorica”, kome su ovi poslovi ranije bili dodeljeni, rasformirano, a radovi na uličnom osvetljenju obustavljeni.Odluka grada bila je da ove poslove obavlja “Parking servis”, međutim put od slova na papiru do realizacije je potrajao do poslednje nedeljde decembra.

U “Parking servisu” dodaju da će se truditi da budu što efikasniji kao I da su otvoreni za sugestije i primedbe građana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.