Izvor: RTV 5, 03.Sep.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu dečak pao sa krova „Foruma“, samo ugruvan

Kako je šestogodišnjak pao sa krova tržnog centra u Nišu i kako se tamo uopšte našao, za sada niko pozdano ne može ili ne želi da kaže. Srećom, samo se lakše povredio, ali je ipak tokom te noći zadržan na dečijoj klinici .
Kako se nezvanično saznaje, dečak je u tržni centar došao sa ocem koji je navodno seo da igra video igrice, pa je dečak ostao bez nadzora i popeo se dva sprata više. Navodno, sve su snimile i kamere video andzora.
Međutim, sem informacije da je izvršen uviđaj, policija ne saopštava druge detalje događaja.
Leksovac: Dvoje srednjoškolaca teško povredeno posle pada sa zgrade Dvoje srednjoškolaca iz Lebana zadobilo je teške povrede posle pada sa nedovršene zgrade u toj varoši, rečeno je danas agenciji Beta u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu.
S.DJ (17) i M. S. (16) pali su juče ujutru sa prvog sprata nedovršene zgrade u centru Lebana, koju meštani nazivaju "džamija".
U Urgentni centar prebačeni su oko tri sata, a potom upućeni na dalje lečenje u Nišu i Beogradu.
Prema navodima lekara u Leskovcu i na Neurohiriškoj klinici u Nišu, M.S. je bila u komi i ima prelom lobanje i krvarenje u mozgu.
Dežurni lekar u Nišu rekao je da je devojka van životne opasnosti i da se njeno stanje prati iz munuta u munut.
S.DJ je sa prelomom kičmenog stuba na više mesta i sa oduzetim nogama prebačen u Spinalni centar u Beogradu.
Visina sa koje je dvoje mladih palo je 3 do 4 metra

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.