U Nišavi kod Tvrđave pronađeno telo žene

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2024, 14:29

U Nišavi kod Tvrđave pronađeno telo žene

Beživotno telo 77-godišnje žene pronađeno je u četvrtak, 15. februara, u Nišavi, u blizini mosta kod Tvrđave, potvrđuju iz niške policije.

Policiji je oko 8 sati ujutru prijavljen ovaj slučaj.

Policijski službenici su odmah po prijavi građana izašli na lice mesta i preduzeli sve neophodne radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti. Obavešteno je Više javno tužilaštvo - kažu u policiji.

Identitet žene nije poznat, a nije ni poznato kako je do njene smrti došlo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Povređen motociklista u sudaru sa automobilom kod Doljevca

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2024

Vozač mopeda povređen je u udesu koji se dogodio na putu između Doljevca i sela Šarlinac, nakon čega je prevezen u niški Klinički centar...Do nezgode je došlo oko 10 sati, a muškarac je povređen u sudaru sa automobilom...Iz policije kažu je uviđaj u toku i da je obavešteno Osnovno tužilaštvo,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.