U NIŠU IMA ULJA I PO CENI OD 109 DINARA

Izvor: Kurir, 13.Sep.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NIŠU IMA ULJA I PO CENI OD 109 DINARA

NIŠ - U rafovima nekih niških prodavnica može se kupiti jestivo ulje po 109 dinara, što je za deset dinara manje od cene ulja iz robnih rezervi, rekao je predsednik Centra za zaštitu potrošača "Forum" Jovan Jovanović dodavši da je to potvrda da je poskupljenje bilo neopravdano.

On kaže da su proizvođači odlučili da konkurišu jedni drugima cenom, ili je reč o tome da su zalihe ulja po ceni od 109 dinara možda izvučene tek sada iz magacina.

Ulje iz robnih rezervi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naime, još nije stiglo u Niš, ali trgovci kažu da ga očekuju tokom dana ili sutra.

"To što ulje kasni iz robnih rezervi za nas nije novina. To je već standardna šema. Tako je bilo i sa mesom iz robnih rezervi prošle godine, kada je sve podeljeno u Beogradu, a Niš ga nije ni video", rekao je Jovanović. "Nadam se da se to neće ponoviti, a za zakašnjenje ulja za Niš nema opravdanja", kaže on.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Nišu ulje i po ceni od 109 dinara

Izvor: Glas javnosti, 14.Sep.2010, 07:07

NIŠ - U rafovima nekih niških prodavnica može se kupiti jestivo ulje po 109 dinara, što je za deset dinara manje od cene ulja iz robnih rezervi, rekao je predsednik Centra za zaštitu potrošača "Forum" Jovan Jovanović dodavši da je to potvrda da je poskupljenje bilo neopravdano...On kaže da...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.