U Domu zdravlja drastično povećan broj pregleda (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Maj.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Domu zdravlja drastično povećan broj pregleda (VIDEO)

I pored deficita visokostručnih kadrova u niškom Domu zdravlja, ova ustanova posluje znatno bolje u odnosu na raniji period, tvrdi rukovodstvo. Prema najnovijim podacima kojima rapsolažu, drastično je povećan broj pregleda pacijenata, a kvalitet pruženih usluga ocenjen je kao vrlo visok.
U protekle tri godine, 56 lekara manje radi u jegnoj od najvećih ustanova primarnog zdravstva u Srbiji, niškom Domu zdravlja. Ipak, prema rečima rukovodećeg kadra, dobrom organizacijom i preraspodelom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << rada, pacijenti taj nedostatak ne osećaju gotovo nimalo, ali kažu da prema svim propisanim pravilima i kvotama, ispunjavaju uslove za upošljavanje petnaestak novih lekara.
Prvi čovek niškog Doma zdravalja dodaje i da o kvalitetu pruženih usluga svedoči i priznjanje koje je ova ustanova dobila.
Nedavno je odlukom rukovodećeg kadra, infuzioni centar sa Obilićevog venca prebačen u nekadašnji sportski dispanzer, a od tada se sportisti leče u centru grada. Ovaj potez, kako kaže direktor pokazao se kao veoma dobar i logičan, a pravi rezultati biće poznati već za par meseci.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.