Tuča niških maturanata, jedan lakše povređen

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 15:55

Tuča niških maturanata, jedan lakše povređen

U noći između 29. i 30. maja ispred niškog restorana u prostoru bivše Elektronske industrije došlo je do tuče dvojice maturanata Srednje škole "Nikola Tesla", a jedan od njih je lakše povređen, potvrđuju iz policije. Protiv napadača je podneta krivična prijava, ali to nije umirilo strah zabrinutog roditelja.

Iako iz policije navode da nije bilo drugih učesnika u tuči, otac povređenog 19-godišnjaka tvrdi da su njegovog sina u mraku sačekali i kaišem napali još >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dvojica drugova maturanta koji je osumnjičen za napad.

Napali su ga s leđa i kaiševima sa metalnim kopčama brutalno pretuli i naneli mu telesne povrede po glavi i telu. Jedino adekvatnim kažnjavanjem pocinioca može se stati na put ovakvom i sličnom ponašanju među mladima. - naveo je otac.

Iz UKC-a, navode da je mladić pregledan u Urgentnom centru gde je rekao da je povrede dobio u tuču i od kaiša.

Od povreda imao je površinske povrede u vidu crvenog otisaka, kako tvrdi, od kaiša i manje crvenilo na koži trbuha. Odbio je sagledavanje od strane neurohirurga i predloženu opservaciju. Upućen je na pregled ORL specijalisti gde je nakon opservacije otpusten na kucno lecenje - naveli su iz UKC-a.

Iz policije su kažu da su odmah po pozivu obavestili i nadležno Tužilaštvo koje je ustanovilo da se radi o krivičnom delu laka telsna povreda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Maturant povređen u tuči

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

U noći između 29. i 30. maja ispred restorana u prostoru bivše Elektronske industrije Niš izbila je tuča između maturanata Elektrotehničke škole "Nikola Tesla", u kojoj je jedan od njih povređen, potvrđeno je iz niške Policijske uprave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.