Tribina: Da li je Srbija spremna za PREOKRET?

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Feb.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina: "Da li je Srbija spremna za PREOKRET"?

Danas je u Nišu Pokret za preokret, organizovao tribinu pod nazivom ""DA LI JE SRBIJA SPREMNA ZA PREOKRET"?

- Srbiji je nužan preokret, a on će biti moguć na predstojećim izborima, ocenio je narodni poslanik prof. dr Janko Veselinović na Tribini ’’Pokreta za preokret’’.

Dr Janko Veselinović: rekao je i da  ne postoje uslovi za postene izbore ali će se Pokret za preokret  truditi da zastiti svaki  glas i da izbori ne budu pokradeni. U tome nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je potrebna pomoć svih.

U prepunoj sali medija centra prisutni su imali priliku da razgovaraju sa narodnim poslanikom i tom prilikom se upoznaju da je Nišu a i Srbiji zaista neophodan preokret.

PREOKRET ima cilj ekonomski kompetentno, pravedno, socijalno odgovorno, ekološki svesno društvo, koje se zasniva na kvalitetnom obrazovanju i razvoju nauke, brizi o zdravlju građana i nacionalnoj ravnopravnosti. Za PREOKRET su nacionalni prioriteti i zaštita kvaliteta života građana Srbije ispred svakog posebnog političkog interesa.  Cilj nam je da zajedničkim delovanjem postanem aktivni učesnik procesa stvaranja uspešnijeg, prosperitetnijeg, srećnijeg i bogatijeg društva ,i sa stručnim ljudima napravimo preokret sklonimo nestručne ljude iz javnih preduzeća.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.