Tri noviteta na repertoaru!

Izvor: RadioCity.rs, 13.Apr.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri noviteta na repertoaru!

"Knjiga o džungli" U režiji Džona Favroa („Ajron men“), zasnovan na čuvenim pričama Radijarda Kiplinga i inspirisan Diznijevim animiranim klasikom, „Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (Nil Seti, prvi put na velikom ekranu), ljudskom mladunčetu koje je podigla porodica vukova. Međutim, Mogli više nije dobrodošao u džungli od trenutka kada tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), kome je Čovek naneo brojne ožiljke, obećava da ubije svakoga koga oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << kao pretnju. Nateran da napusti jedini dom za koji je ikada znao, Mogli kreće na uzbudljivo putešestvije na kome će upoznati sebe, predvođen panterom Bagirom koji mu postaje učitelj (glas Bena Kingslija), i slobodoumnim medom Baluom (glas Bila Mareja).

Tokom putovanja, Mogli sreće razna stvorenja iz džungle koja mu ne misle baš najbolje, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji zavodljivi glas i pogled hipnotišu ljudsko mladunče, i slatkorečivog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji pokušava da natera Moglija da oda tajnu neuhvatljivog i smrtonosnog crvenog cveta: vatre. U zvezdanu glumačku ekipu spadaju i Lupita Njongo koja je podarila glas neustrašivoj vučici i majci zaštitnici Rakši, i Đankarlo Espozito koji je glas dao Akeli, alfa mužjaku vučijeg čopora. „Knjiga o džungli“ neosetno meša igrani film sa fotorealističnim kompjuterski generisanim životinjama i okolinom, koristeći najsavremeniju tehnologiju i pripovedanje da bi gledaoce uvukli u ovaj očaravajući i bujni svet.
"Osveta" Direktor ugledne banke, započinje radni dan vozeći decu u školu. Nekoliko minuta po pokretanju automobila, dobija telefonski poziv od anonimnog muškarca koji ga obaveštava da se ispod njegovog sedišta nalazi bomba i da će eksplodirati ukoliko neko pokuša da napusti vozilo. Stranac zna sve o njemu i paklenom preciznošću ga pritiska da za nekoliko sati prikupi veliku količinu novca, jer će u suprotnom njegov auto odleteti u vazduh. On se ne šali. Ovu mrežu savršenog zločina pleo je dve godine. Nezaustavljiv je. Nedodirljiv. Karlos i njegova darovita deca bore se protiv časovnika da bi zaustavili monstruma koji, zapravo, traži osvetu…

"Hardcore Henry" HARDCORE HENRY prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica, odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka. Na ovaj način publika stiče utisak da se dešavanja u filmu prati „izglave“ glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici. Film Hardcore Henry je jedno od najoriginalnijih hardcore ostvarenja u poslednje vreme. Tvoje ime je Henry. Na tebe su pucali, a suprugu su ti oteli. Otmičarovo ime je Akan, snažan protivnik sa vojskom plaćenika i paklenim planom da pokori sve oko sebe. Naravno, nalaziš se u nepoznatom gradu i svi žele da te ubiju. Svi, osim tajanstvenog britanskog kolege zvanog Jimmy. On je možda na tvojoj strani, ali nisi siguran. Ako možeš da preživiš ludilo, i rešiš misteriju, možda i otkriješ svoju ulogu i istinu koja se krije iza tvog identiteta. Srećno Henry. Sigurno će ti trebati… Ti si heroj u ovom filmu!

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.