Tri nove avio-linije iz Niša za nekoliko dana

Izvor: RadioCity.rs, 31.Okt.2016, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nove avio-linije iz Niša za nekoliko dana

Putnici sa Niškog aerodoroma moći će od nedelje da putuju ka tri nove evropske destinacije, Dizeldorfu, Bratislavi i Milanu, zahvaljujući irskoj “low cost” komaniji “Rajaner”, čiji avioni skoro dva meseca lete sa aerodroma “Konstantin Veliki“ do Berlina i nazad.
Prvi avion iz pravca Dizeldorfa sleteće u Niš u 30. oktobra, već u ponedeljak, 31. oktobra doputovaće prvi putnici iz Bratislave, a od 1. novembra i Milano i naš grad imaće redovnu avio vezu.
Aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u Nišu sada ima 75 hiljada putnika, a pre dve godine je sa njega letelo tek 10 hiljada, kako kažu u tom preduzeću.
Zaključno sa novim destinacijama, iz Niša će ukupno saobraćati 9 linija kompanija „Wizz Air“ i „Ryanair“. Podsetimo, iz niške vazdušne luke već saobraćaju avioni “WizzAir”-a ka Bazelu, Malmeu, Memingenu, Ajndhovenu i Dortmundu, a “Ryanair“-a do Berlina.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.