Treći rođendan: Podrška dojenju na javnom mestu

Izvor: NiskeVesti.rs, 14.Jun.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći rođendan: Podrška dojenju na javnom mestu

Obeležavanje trogodišnjice podrške dojenju na javnom mestu biće organizovana u petak 24. juna sa početkom u 17:30 časova ispred dečijeg centra u Čairu.

Skup će se održati ispred Dečijeg centra, uz prigodan program, biće organizovani razgovori sa stručnjacima na teme vezane za dojenje.
Planirana je i dodela nagrada za najbolje likovne radove i izložba pristiglih radova na konkurs, uz medijsku podršku Super radija. Prvenstveno druženje preporučujemo sadašnjim i >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << budućim roditeljima, budućim mamama i trudnicama posebno, a dobro došli su i svi koji smatraju majčino mleko najboljom hranom za naše bebe, poručuju organizatori.
Obeležavanje trogodišnjice podrške dojenju na javnom mestu ima i svoj aktuelni likovni kokurs pod nazivom: “Mama, doji me bilo gde, tvoje mleko je meni sve!“
Konkurs je raspisan za decu od 3 do 7 godina. Radove treba odneti u Dečiji centar ili poslati na adresu: Devete brigade br. 10. Ovaj konkurs traje do 20. juna.
Organizatori ovog druženja sebe nazivaju grupom mama koje se već tri godine bavi podrškom dojenju na javnom mestu i dojenjem uopšte - Nišlijke koje podržavaju dojenje.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.