Traktorista iz Suvog Dola poginuo u vinogradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Mar.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktorista iz Suvog Dola poginuo u vinogradu

Meštanin Suvog Dola kraj Niša N.K. (57) nastradao je pošto se na njega prevrnuo traktor kojim je obrađivao vinograd.

Kako je agenciji Beta rekao komšija tragično nastradalog čoveka, on je juče oko 13 časova otišao u svoj vinograd koji se nalazi nedaleko od Suvog Dola kako bi ga okopao, međutim, par sati kasnije supruga ga je pronašla mrtvog ispod prevrnutog traktora.

"Zvali smo ga telefonom i njegova supruga i ja, pošto smo se ranije dogovorili da >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mu nešto pomognem oko kapije koju je trebalo da postavi u dvorištu kuće. Pošto se nije javljao na mobilni telefon, žena je otišla do vinograda da ga potraži, ali na žalost bilo je kasno", rekao je meštanin Suvog Dola.

U niškoj Hitnoj pomoći potvrdili su da je njihova ekipa intervenisala zbog prevrtanja traktora u Suvom Dolu, ali su mogli samo da konstatuju smrt muškarca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

NESREĆA KOD NIŠA Nastradao traktorista dok je obrađivao vinograd

Izvor: Blic, 03.Mar.2019

Meštanin Suvog Dola kod Niša N.K. (57) nastradao je juče oko 17 časova kada se prevrnuo traktor kojim je upravljao. Nesreća se desila na mestu zvanom Pojilo nedaleko od ovog sela gde je prema nezvaničnim saznanjima N. K. obrađivao vinograd.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.