Sunčano, oblačno, slaba kiša i iznad 10 stepeni na jugu narednih dana

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2024, 14:30

Sunčano, oblačno, slaba kiša i iznad 10 stepeni na jugu narednih dana

Hladna jutra sa temperaturama u minusu, a tokom dana toplije i iznad 10 stepeni, uz smenu sunca i oblaka, prognoziraju meteorolozi za naredne dane u Nišu i svim većim gradovima na jugu.

Dani državnih praznika koji su za neke neradni i predstojeći vikend biće prema najavama meteorologa uglavnom sunčani, ali se očekuje i umerena oblačnost. Danas i sutra, 15. i 16. februara, temperature će ujutru biti u minusu, a tokom dana od 11 do 15 stepeni.

U Nišu sutra jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hladno. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab istočni. Najniža temperatura oko -2 °S, a najviša oko 13 °S - najavljuju meteorolozi.

Na jugu će najtoplije biti u subotu, 17. februara, kada se očekuje toplo i sunčano vreme i iznad 15 stepeni tokom dana.

U Pirotu i Prokuplju meteorolozi u nedelju i početkom radne sedmice prognoziraju kišu, a temperature će i u drugim većim gradovima juga biti u padu.

U celoj Srbiji meteorolozi prognoziraju naoblačenje sa slabom i kratkotrajnom kišom u nedelju 18. i ponedeljak 19. februara, a od utorka 20. februara umereno do potpuno oblačno, uz slabu kišu, a na planinama i slab sneg.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.