“Studentkinje” dočekuju najbolji odbrambeni tim lige

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Studentkinje” dočekuju najbolji odbrambeni tim lige

Košarkašice niškog Studenta, posle pet vezanih poraza, vratile su se u prošlom kolu na pobednički kolosek, a u narednom prvenstvenom meču očekuje ih duel sa najboljom defanzivnom ekipom lige Kraljeva, sa kojom će se sastati u subotu u 18:30 u hali Osnovne škole “Dušan Radović”.

“Studentkinje” su tekući šampionat otvorile sa dva trijumfa, ali su onda vezale 5 poraza, da bi u prošlom kolu ubedljivom pobedom u gostima protiv Novosadske ŽKA >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najavile bolje igre. U subotu ih čeka nimalo lak zadatak, pošto u Niš dolazi ekipa sa najboljom odbranom u ligi i aktuelni učesnik Jadranske lige, koja prosečno u srpskom prvenstvu prima 52 koševa.

Jako su kvalitetna ekipa u oba smera i imaju po dve kvalitetne igračice na svakoj poziciji. Igraju na mali broj poena, ali i nama odgovara takva igra. Analizirajući njihovu igru, pokušaćemo da postavimo odbranu koju nijedan njihov protivnik do sada nije igrao. Mislim da možemo da ih svedemo na broj poena koji nama odgovara i da pred našom publikom imamo prava da se nadamo pobedi - istakao je trener Studenta Dimitrije Stojiljković.

On je na kraju dodao "da će njegove igračice pokušati da iskoriste emotivnu i fizičku ispražnjenost Kraljevčanki nakon iznenađujuće pobede protiv najkvalitetnije ekipe Jadranske lige sarajevskog Plej-ofa u sredu".

Kraljevo je trenutno trećeplasirana ekipa Prve ženske lige Srbije sa 5 pobeda i 3 poraza, dok je Student 9. sa 3 trijumfa i 5 neuspeha.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.