Studenti Filozofskog fakultet na praksi u Media centru (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Jul.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti Filozofskog fakultet na praksi u Media centru (VIDEO)

Filozofski fakultet u Nišu, u poslednjih nekoliko meseci,  potpisao je ugovore i uspostavio saradnju sa mnogim medijskim kućama u Nišu, kako bi studentima novinarstva omogućio kvalitetnu stručnu praksu, a studentima sa ostalih departmana sticanje novih iskustava, promociju i rad u njihovim sferama interesovanja. Danas su ugovor o saradnji potpisali sa Media centrom u Nišu, pa će se uskoro studenti Filozofskog fakulteta naći i u njihovim redovima.
Bogata praksa čiji je temelj dobro teorijsko poznavanje osnov je onoga što se Filozofski fakultet trudi da obezbedi svojim studentima, ističu profesori. Postpisivanjem ugovora o saradnji sa niškim Media centrom, kao i sa ostalim medijima u Nišu, studentima departmana za novinarstvo biće omogućeno da praksu stiču učeći od najboljih niških novinara.
Kako ističe dekan, Goran Maksimović, korist je uzajamna, a cilj je da se studenti koji žele da rade nađu u redakcijama niških televizija, novina i radija.
Iz Media centra kažu da se raduju saradnji sa budućim kolegama i da su spremni da, onoliko koliko je to u njihovoj moći, pomognu studentima koji dođu na praksu.
Projekat o saradnji sa niškim medijima započet je pre par meseci, a prvi ugovor Filozofski fakultet potpisao je sa Niškom televizijom.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Saradnja "Južnih vesti" i Filozofskog fakulteta

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2014

"Južne vesti" potpisale su protokol o saradnji sa Filozofskim fakultetom u Nišu, koji će pre svega studentima Departmana za novinarstvo omogućiti stručnu praksu u ovom mediju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.