Stručne obuke za mlade u hraniteljskim porodicama

Izvor: RadioCity.rs, 11.Okt.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručne obuke za mlade u hraniteljskim porodicama

Grupa od četrnaestoro mladih, koji su smešteni u hraniteljske porodice, potpisalo je ugovore o stručnom obučavanju u Centru za porodični smeštaj i usvojenje u okviru projekta koji zajedno realizuju Grad Niš i organizacija Help. Ove obuke imaju za cilj uključivanje marginalizovanih Roma i drugih socijalno ugroženih grupa stanovništva u društveni i ekonomski život zemlje.
„Stručne obuke za mlade i nezaposlene, organizovane su u okviru projekta „Smanjenje siromaštva i unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << mogućnosti zapošljavanja marginalizovanih i ugroženih grupa stanovništva u Srbiji“ sa ciljem unapređenja znanja i veština mladih, nezaposlenih ljudi radi lakšeg pristupa tržištu rada i povećanja mogućnosti njihovog zapošljavanja“, kažu u organizaciji Help.

U realizaciji projekta Help sarađuje sa Kancelarijom za mlade pri kabinetu gradonačelnika Niša, filijalom NSZ-a, Centrom za socijalni rad i drugim institucijama i organizacijama čije su aktivnosti usmerene na smanjenje siromaštva i održivi razvoj.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.