Stradao motociklista na Bulevaru 12. februar u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2020, 09:13

Stradao motociklista na Bulevaru 12. februar u Nišu

29-godišnji muškarac iz Bora poginuo je na licu mesta, kada se vozeći motocikl sudario sa automobilom na Bulevaru 12. februar u Nišu, kažu u policiji. Tužilac je odredio zadržavanje vozaču automobila, dodaju, a on će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Saobraćajna nesreća prijavljena je policiji sinoć oko 22:40 na niškom Bulevaru u blizini "Tempa". Na licu mesta je stradao motociklista koji se sudario sa "ford mondeom" koji je vozio 20-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Niša.

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu je izvršio uviđaj, doneo je rešenje o zadržavanju protiv vozača automobila i on će nakon toga biti sproveden u Tužilaštvo uz krivičnu prijavu - dodaju u policiji.

Ovo je četvrta nesreća u poslednja dva meseca u Nišu u kojoj je život izgubio motociklista, a pre nešto više od dve nedelje se slična nesreća dogodila na Bulevaru Nikole Tesle.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Boranin poginuo u Nišu vozeći motocikl

Izvor: Bor030.net, 15.Jul.2020

M.P. (29) iz Bora poginuo je sinoć na licu mesta  Bulevaru 12. februar u Nišu kada se, vozeći motocikl, sudario sa automobilom “ford mondeom”. Kako javljaju “Južne vesti” saobraćajna nesreća dogodila se na niškom Bulevaru u blizini “Tempa”. Motociklista iz Bora je stradao na licu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.