Stovarište Monto bene na Durlanu u plamenu

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Avg.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stovarište "Monto bene" na Durlanu u plamenu

U naselju Durlan u Nišu, danas nešto posle 14 časova, izbio je požar na stovarištu u neposrednoj blizini proizvodnog pogona konfekcije "Monto bene".

Povređenih nema.


Prema rečima očevidaca, vatra je izbila na ulici, ali se brzo proširila na stovarište "Grad investa".

Na lice mesta izašla su tri vatrogasna vozila.

U ovom trenutku zaustavljeno je širenje vatrene stihije, ali rastinje i drvena građa na stovarištu i dalje gore. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Vlasnica konfencija "Monto bene "Jugoslava Mitrović rekla je Tanjugu da je svih 90 radnika koji su se nalazili u proizvodnji izašlo da gasi požar.

"U pogonu za proizvodnju konfekcije nalazi se ogromna količina lako zapaljivog materijala i u slučaju da se vatra proširila i na naš pogon šteta bi bila ogromna, obzirom da je fabrika u sklopu stambenog naselja", rekla je Mitrović.

Ona je dodala da stovarište, koje je izgorelo, dugo niko nije posećivao i da se na njemu nalazila trula drvena građa koja je razlog brzog širenja vatre.

Tačan uzrok požara biće naknadno utvrđen.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Požar na stovarištu, nema povređenih

Izvor: OkRadio.rs, 12.Avg.2015

U naselju Durlan u Nišu, danas nešto posle 14 časova, izbio je požar na stovarištu u neposrednoj blizini proizvodnog pogona konfekcije "Monto bene". Prema rečima očevidaca, vatra je izbila na ulici, ali se brzo proširila na stovarište "Grad investa". Na mesto požara izašla su tri vatrogasna...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.