Izvor: RadioCity.rs, 24.Nov.2020, 23:14

Staša Gejo osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu

Naša penjačica je na ovom prvenstvu osvojila dva vrha i dve zone u finalu boldera i tako u konačnom zbiru zauzela treće mesto. Prvo mesto zauzela je Ruskinja Viktorija Meškova, a druga je Kloi Kaolije iz Belgije. Obe su uspele da osvoje sva četiri vrha.
Staša se u disciplini lid kvalifikovala u polufinale, i to osvojivši 12. mesto u kvalifikacijama. U sredu je očekuje polufinale i finale u ovoj disciplini. Petak je predviđen za kvalifikacije u kombinaciji sve tri discipline, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je u subotu, 28. novembra, finale u kombinacijama.
Nišlijka je ranijih godina u bolderu beležila najveće uspehe. Ove godine je i u kvalifikacijama i u polufinalu bila treća. Njen cilj je osvajanje preostale kvote za Olimpijske igre u Tokiju, koje bi trebalo da se održe naredne godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Staša Gejo bez finala u lidu na Evropskom prvenstvu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020, 13:11

Nije uspela mlada Nišlijka Staša Gejo da obezbedi plasman u finale discipline lid na Evropskom prvenstvu u Rusiji pošto je osvojila 11. mesto u polufinalu, a samo prvih osam se bori za medalje. Nju u petak, 26. novembra očekuju kvalifikacije u kombinacijama.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.