Izvor: PRObjave.com, 30.Mar.2010, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasić drugi na trci u Kazanlaku u Bugarskoj

Reprezentativac niškog Železničara MBN Dragan Spasić osvojio je drugo mesto u generalnom plasmanu na dvodnevnoj trci u bugarskom gradu Kazanlak.

Spasić je pobedio u prvoj trci i bio je drugi u drugoj, ali su čudni sudijski kriterijumi uticali da se pobeda, sa samo dva poena razlike, dodeli bugarkom biciklisti Borku Ivanovu!

- Moramo da budemo zadovoljani, odlično su vozili svi biciklisti Železničara MBN – kaže šef stručnog štaba Nišlija Miroljub Krstić. – Aleksandar Dukić je četvrti u ukupnom plasmanu, a mladi Dejan Marić je bio šesti.

Junior Železničara MBN Đorđe Stevanović zabeležio je lep uspeh osvajanjem drugog mesta u ukupnom plasmanu za omladince. U prvoj trci bio je peti u drugoj je pobedio. Marko Bogdanović je bio ukupno peti junior, a Miloš Kostov nada Železničara MBN šesti u bodovanju kadeta. Učestvalo je blizu sto biciklista!
Biciklistički savez Srbije
Terazije 35
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 32 34 616
Email: office@bss.rs
Web: www.bss.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.