Skupština grada odlučila da Aleksić nije u sukobu interesa

Izvor: NTV.rs, 25.Sep.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština grada odlučila da Aleksić nije u sukobu interesa

Član Gradskog veća Srdjan Aleksić neće zbog sukoba interesa izgubiti mesto u Veću – odlučila je kasno sinoć niška skupština koja se tajnim glasanjem izjasnila da se zapravo ne slaže sa preporukom Agencije za borbu protiv korupcije da Aleksić zbog ovoga ne treba da bude na ovoj funkciji.
Opozicija je opominjala da se niška skupština ponovo oglušuje o preporuku Agencije, a bilo je zamerki i na to što se tačka o smeni većnika našla na samom kraju sednice, koja je, inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << trajala juče do kasno uveče, kada se I raspravljalo o tome što je Srdjan Aleksić, u svojstvu punomoćnika, zastupao pred sudom radnike jednog niškog javnog preduzeća čiji je osnivač grad.
U raspravi, povodom preporuke Agencije, čulo se da se Aleksić na tu odluku žalio Agenciji, da je ona odbijena i da je on zatim poveo upravni spor koji je u toku.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.