Skrivao preko 2.000 paklica cigareta u kući

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrivao preko 2.000 paklica cigareta u kući

Niška policija uhapsila je jednog čoveka iz okoline Niša u čijoj kući je pronašla 2.350 paklica cigareta marke “merilin slim” bez akciznih markica.

Kako kažu u policiji, sumnja se da je T. P. (64) izvršio krivično delo nedozovljena trgovina i da su cigarete bile namenjene daljoj prodaji.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRETRES: Nišliji u porodičnoj kući pronašli 2.350 paklica cigareta

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015

NIŠ - Pripadnici MUP u Nišu uhapsili su T. R. (1951) iz okoline Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina...Policija je pretresom porodične kuće osumnjičenog pronašla 2.350 paklica cigareta marke "merilin slim", bez akciznih markica. Sumnja se da su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.