Seminar za mlade o tome kako vlogovati svetom

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar za mlade o tome kako vlogovati svetom

Blogovanje i vlogovanje su danas jedni od glavnih alata za samopromociju, pa Udruženje "Štek haus" organizuje seminar za mlade od 15 do 30 godina iz Niša i okoline koji bi da nauče ove tehnike, a saznaće i tajne javnog nastupa. Konkurs za ovu besplatnu školu otvoren je do 15. septembra.

Seminar pod nazivom "Digital Storyteller - kako vlogovati svetom?" bi trebalo da osnaži mlade, koji će na treningu moći da čuju i iskustva poznatih britanskih vlogera, kao i domaće stručnjake >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji se bave produkcijom i javnim nastupima.

Saznaće osnove ovog vrlo korišćenog alata i šta im je za početak potrebno da bi bili uspešni u vlogovanju.

Na seminaru će govoriti: Miša Vučković - komunikolog, Aleksandar Z. Dimitrijević - snimatelj i montažer, Alan Hulme – vloger i osnivač organizacije Urban Organic London, Ivan Redi – arhitekta i društveni radnik - kažu organizatori.

Na seminar mogu da se prijave mladi od 15 do 30 godina starosti, koje zanima vlogovanje, deljenje znanja, mišljenja i iskustava putem video-snimaka, a oni koji bi da nauče više o tome mogu da se prijave na ovom linku.

Prijava i učešće je besplatno i broj mesta je ograničen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.