Sažem gradi fabriku u Nišu

Izvor: S media, 13.Dec.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sažem gradi fabriku u Nišu

Francuska kompanije Sažem će fabriku u Nišu početi da gradi najverovatnije u martu naredne godine, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Niša Miloša Simonovića.

On je na prijemu za novoimenovanog ambasadora Francuske Fransoa Gzavija Denia kazao da je francuska kompanija podnela aplikaciju za korišćenje subvencije za investiciju u Nišu, navodi se u saopštenju.

U Nišu sve više stranih turista

"Grad Niš će ispuniti sve neophodne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uslove i pružiti potpunu logistiku francuskoj kompaniji kao što je to bio slučaj sa kompanijama Jura i Dajtek", rekao je Simonović i izrazio očekivanje da će izgradnja fabrike, kompanije Sažem, početi marta naredne godine.

Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sažem gradi fabriku u Nišu u martu

Izvor: B92, 13.Dec.2010

Niš -- Francuska kompanije Sažem će fabriku u Nišu početi da gradi najverovatnije u martu naredne godine, kažu u kabinetu gradonačelnika Niša Miloša Simonovića...Simonović je kazao da je francuska kompanija podnela aplikaciju za korišćenje subvencije za investiciju u Nišu, navodi se u saopštenju....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.