SMS za našeg Igora!

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Maj.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMS za našeg Igora!

Svi oni koji su u mogućnosti da putem SMS poruke daju svoj doprinos da Igor Nurkić ode na lečenje u Nemačku, mogu to da učine tako što će poslati 171 na broj 3030. Cena poruke je 100 dinara bez PDV-a.

Osamnaestogodišnjem Igoru je hitno potrebno da ode na lečenje matičnim ćelijama na kliniku St.Franziskus Krankenhaus, kako bi dobio bitku protiv leukemije limfoma.

Akciju pomoći ovom mladom niškom džudisti pokrenule su mnoge sportske organizacije, Džudo savez Srbije, udruženja i pojedinci. Njegovo lečenje košta 160.000 evra, a svojom humanošću možete pomoći ovom mladom čoveku da dobije borbu života.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Samo 100 dinara SMS porukom Igoru spasava život

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2016

Jedna SMS poruka na broj 3030 sa porukom 171, odličnom mladom sportisti Igoru Nurkiću može da spasi život, koju promoviše Humanitarna organizacina Novi Beograd...Cena poruke je 100 dinara bez PDV-a...Mladi Igor, star samo 18 godina, hitnom ora da ode na lečenje matičnim ćelijama na kliniku...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.