Rukometašice Naise samouverene pred meč sa Bekamentom

Izvor: RadioCity.rs, 29.Okt.2020, 21:47

Rukometašice Naise samouverene pred meč sa Bekamentom

Prethodna tri kola su odigrana u dobroj atmosferi i borbenosti naših igračica. Dobro su se pripremale za predstojeći meč, te očekujemo pobedu, rekao je Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac.
Novinarima su se obratile najmlađe  igračice kluba, Maša Rajković (15) i Katarina Ivanović (20). Takmičarke su bile samouverene pred utakmicu i istakle da očekuju pobedu.
Dobro smo se pripremale za ovu utakmicu, naporno smo trenirale. Smatram da smo za sada favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << jer nemamo nijedan poraz. Mislim da će se tako nastaviti i da ćemo kroz čvrstu odbranu i dobro uigran napad savladati ekipu Bekamenta i nastaviti s nizom pobeda, rekla je Maša Rajković. Njena koleginica Katarina Ivanović ističe da uz dužno poštovanje prema protivniku, koji im je od ranije dobro poznat, smatra da će u ovom kolu Naisa odneti pobedu.
Utakmicu će suditi Vanja Antić iz Beograda i Jakovljević Jelena, Zemun, delegat je Aleksandar Tasić iz Vranja, kontrolor Dejan Vukićević iz Beograda. Po prvi put su delegirane pomoćne sudije Jelena Maksimović i Jovana Maksimović iz Niša.
Direktan prenos utakmice publika će moći da isprati na  2. programu Radio - televizije Srbije u subotu od 18h.
ŽRK Naisa iz Niša i Bekament iz Aranđelovac su najstariji superligaši u Srbiji.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.