Rukometašice Naise pobedom završile 2019. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Naise pobedom završile 2019. godinu

Poslednji meč u jesenjem delu prvenstva, a ujedno i ove kalendarske godine, rukometašice niške Naise odigrale su na svom terenu gde su pobedile Železničar iz Inđije rezultatom 27:25 (14:13). Nišlijke ovu polusezonu završavaju na trećem mestu na tabeli Superlige.

Naisa je golovima Katarine Radović povela sa 3:1 u 6. minutu, a onda je greškama domaćih igračica Železničar poveo sa 7:6.

Ubrzo je gost imao plus 2 (10:8 u 21. minutu), >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pa je trener Naise Svetislav Jovanović zatražio tajm-aut i promenom golmana i uz dva gola Slađane Perazić, niška ekipa je napravila seriju 4:0 i na poluvreme otišla a golom viška (14:13).

Tri gola Nade Pejović donela su Nišlijkama maksimalnih plus četiri (18:14), ali je uzvratio Železničar sa 3:0 i bilo je izjednačeno 20:20.

Vodila se velika borba i bilo je neizvesno, a Milena Milojević je minut i po pre kraja postavila konačnih 27:25.

Za niške rukometašice sledi više od dva meseca pauze, a prvenstvo se nastavlja početkom februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.