„Rođendan po MOJOJ želji” - humanitarna misija Marine Adamović

Izvor: RadioCity.rs, 08.Avg.2020, 23:19

„Rođendan po MOJOJ želji” - humanitarna misija Marine Adamović

Ideja da svoj rođendan iskoristi u humanije svrhe, rodila se prošle godine. Odziv je bio veliki, priča Marina, ljudima se ideja dopala i prikupili smo dosta priloga, zbog toga sam odlučila da nastavim i ove godine. Pozvala sam i zvaničnike da dođu i ostave prilog, niko nije došao. Od njih su mi stigle privatne poruke, čestitali su mi rođendan, ali SMS poruka s njihove strane nije bilo. Nema ni novčanih priloga.
Nikola Zdravković će uskoro postati korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << fondacije Budi human napominje  i dodaje da su pregovoriu toku. Mladić se već dve godine bori sa teškom i opakom bolešću, brojne operacije i lečenje u Beogradu do sada nisu dali rezultate. Jedina nada mu je klinika u Turskoj, sprecijalizovana za ovu vrstu bolesti, ali je lečenje jako skupo. On nažalost nema vremena, dodaje sagovornica i ističe da svaka pomoć znači.
Sav prihod od prikupljenih SMS poruka kao i novčani prilozi  biće prebačeni na Nikolin račun namenjen lečenju u Turskoj.
Iako je jutros padala kiša, to nije sprečilo humane Nišlije da se priključe akciji. Ljudi su divni. Ekonomska situacija je teška, nemaju para, ali svako ko prođe pored mene ostavi prilog. Napominje da je jako srećna jer je stigao veliki broj SMS poruka i da joj je to najlepši poklon za rođendan, mogućnost da nekome pomogne i daruje život jer to je najveća vrednost.

Ispričala nam je da je dosta novinara podržalo ovu akciju što slanjem SMS-a, što u vidu novčanog priloga.
Svakog dana je sve više obolelih i to su uglavnom mladi ljudi, stalno čujem ili vidim neki novi apel, želim da pomognem svima, kaže ona i dodaje da je potrebno podići svest o tome, posebno ovde na Jugu.
Marina poziva sve građane i građanke da pomognu koliko mogu, pošalju SMS 330 na 3030, uplate novac ili ostave dobrovoljni prilog kada prođu Pobedinom ulicom, svakog radnog dana od 7h do 14.30h časova. Vikendom na Bulevaru Nemanjića od 8h do 11h.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.