Restoran na niškom aerodromu ponovo radi

Izvor: JužneVesti.com, 15.Sep.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restoran na niškom aerodromu ponovo radi

Putnici na niškom aerodromu konačno će moći da se osveže i okrepe, jer je restoran u sklopu vazdušne luke dobio novog vlasnika.

Putnici koju su jutros poleteli za Malme, ali i oni koji su doputovali iz ovog grada u Švedskoj, imali su priliku da budu prvi gosti novootvorenog restorana.

Nakon te odluke mi smo odmah raspisali oglas i izabrali najboljeg ponuđača. Ugovor je potpisan na 3 godine i restoran sada radi i dostupan je svim našim putnicima - kaže Đurđanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Pored osveženja - kafe i sokova, u restoranu putnici mogu da probaju i gotova jela. Na Aerodromu kažu da otvaranje ovakvog objekta predstavlja korak više ka daljem razvoju niške vazdušne luke.

Uvođenjem ugostiteljskih usluga na Aerodromu svakako će zadovoljstvo putnika porasti, s obzirom na to da nam je zadovoljstvo putnika na prvom mestu. Trudimo se maksimalno koliko smo u mogućnosti da sve što je u našoj moći učinimo kako bi naši putnici bili zadovoljni - kaže Ivanka Stanisavljević, PR Aerodroma Niš.

Radno vreme, kako smo saznali u samom restoranu koji je otvoren za sve goste, biće svakog dana od 8 do 22 sata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Restoran na niškom aerodromu ponovo radi

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Sep.2015

Putnici na niškom aerodromu konačno će moći da se osveže i okrepe, jer je restoran u sklopu vazdušne luke dobio novog vlasnika...Putnici koju su jutros poleteli za Malme, ali i oni koji su doputovali iz ovog grada u Švedskoj, imali su priliku da budu prvi gosti novootvorenog restorana...Ovaj objekat...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.