Reprezentativnu pauzu niški Radnički provodi u Belorusiji

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativnu pauzu niški Radnički provodi u Belorusiji

Zbog reprezentativnih utakmica narednog vikenda neće biti superligaškog fudbala, a Radnički će iskoristi pauzu za odlazak u Belorusiju na prijateljski meč sa Dinamom iz Bresta koji će poslužiti za sticanje međunarodnog iskustva, kaže trener Milan Rastavac.

Kvalifikacione utakmice selekcije Srbije protiv Moldavije i Velsa dale su šansu srpskim superligašima za dvonedeljni predah od takmičarskih mečeva. Tim sa Čaira će u četvrtak krenuti na 1.366 kilometara dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << putovanje do Belorusije kako bi u subotu 8. oktobra odigrali prijateljsku utakmicu sa osmoplasiranim timom tamošnjeg šampionata.

Tako će Radnički nastaviti sa praksom da pauze u Superligi tokom sezone provodi u inostranstvu, pa će, nakon gostovanja Vardaru u Skoplju prošlog meseca, ekspedicija Radničkog gostovati u gradu na kranjem zapadu Belorusije, na granici sa Poljskom.

Međunarodno iskustvo stečeno u ovakvim utakmicama je značajno, a do njega se teško dolazi. Sada su se poklopile naše ambicije sa ambijcama Dinama iz Bresta što se igranja evropskih utakmica tiče, a oni su u mogućnosti da pokriju sve troškove. Na nama je da taj meč odigramo što bolje i nastavimo sa sticanjem međunarodnog iskustva - rekao je strateg Nišlija Milan Rastavac.

Upravo je iz Dinama ovog leta u redove Radničkog stigao napadač Ramazan Isajev, koji je debitovao na poslednjoj superligaškoj utakmici Radničkog u Novom Pazaru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.