Remont toplovodnih cevi na 27 kritičnih tačaka u Nišu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Maj.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remont toplovodnih cevi na 27 kritičnih tačaka u Nišu (VIDEO)

Zamenom toplovodnih cevi u centru grada počela je ovogodišnja realizacija investicije Grada Niša i Gradske toplane, a preko kredita nemačke razvojne banke u iznosu od 900 000 evra, izjavio je gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić.
Remont cevi na 27 kritičnih tačaka u Nišu biće gotovi do sledeće grejne sezone, a radove izvodi austrijska kompanija Strabag, kaže direktor niške toplane Slobodan Maksimović.
Završena je grejna sezona i pravo je vreme za početak radova na poboljšanju energetske efikasnosti u našem gradu, rekao je povodom početka radova na zameni šest kilometra toplovodnih cevi u gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić.
Radovi se izvode u okviru programa Rehabilitacije sistema daljinskog grejanja u Srbiji – IV faza, a preko kredita nemačke razvojne banke, kaže direktor Gradske toplane Slobodan Maksimović.
Stare toplovodne cevi zameniće se na uklupno 27 kritičnih lokalnih i magistralnih punktova, kažu u Gradskoj toplani i dodaju da će svi radovi biti gotovi do sledeće grejne sezone.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.