Rastavac: “Partija protiv Javora vrlo blizu maksimuma”

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: “Partija protiv Javora vrlo blizu maksimuma”

Šef stručnog štaba niškog Radničkog Milana Rastavac istakao je posle meča protiv Javora da je njegov tim igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti u ovom trenutku.

Nišlije su na premijernoj utakmici prolećnog dela sezone savladali Ivanjičane, a prvi trener kluba rekao je da su njegovi igrači ispred sebe imali jako discpilovanu ekipu.

Prve utakmice posle duge pauze uvek donose određenu dozu naboja. Ako želiš da ugroziš Javor moraš >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << linije tima da pomeriš dosta visoko. To ostavlja prostor za njihove kontre, tako da smo se konstantno klackali između prostora podizanja linija tima i branjenja prostora iza sebe - kazao je on.

Rastavac je čestitao svojim igračima na pobedi, naglasivši da ova pobeda treba da bude “odskočna daska” za još bolje partije u narednim mečevima. On je, takođe, pohvalio partiju Miodraga Todorovića, koji je kao debitant u prvoj postavi postigao pogodak i iznudio prekid iz kojeg je postignut drugi.

Naša partija u nedelju je jako blizu našeg maksimuma u ovom trenutku. Verujem da će nam trijumf biti dodatan podstrek za pružanje tvrdih, takmičarskih partija i podizanje kvaliteta unutar same igre. Todorović je iskoristio ukazanu šansu i ceo tim treba da mu pomogne da nastavi još bolje, a ne da se zadovolji ovom partijom - podvukao je on.

Debitant u startnih jedanaest 20-godišnji Miodrag Todorović kazao je da su mu utisci sa nedeljnog debija predivni.

Ovo je za mene dosanjani san. Ovaj trenutak da debitujem u prvoj postavi sam čekao dve godine, nadam se da sam iskoristio šansu. Svestan sam da ne smem da se opustim i moram da radim još jače - sa dosta samopouzdanja rekao je doskorašni napadač Car Konstantina.

Svi mediji preneli su priču o ovom momku i njegovom nadimku Baloteli, poput italijanskog napadača nestašne naravi.

Hoću da me zovu Miodrag, a ne Baloteli - kroz smeh je poručio Todorović.

U narednom kolu Radnićki gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.