Raspisan poziv za 3 nova komunalna milicionera u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2024, 20:42

Raspisan poziv za 3 nova komunalna milicionera u Nišu

Zainteresovani za stručno osposobljavanje za posao komunalnog milicionera u Nišu mogu da se prijave do 27. aprila, a kako piše u javnom pozivu, izabraće 3 najboljih koji će proći obuku o trošku Grada, dobiti sertifikat i moći da se zaposle u ovoj službi.
Nakon što je u septembru 2023. godine bio raspisan poziv za 25 novih komunalnih milicajca, Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove oglasila je pre dva dana novi poziv, ovog puta za njih troje koji će dobiti zvanje mlađi referent.
Opšti uslovi oglasa za sve je da su punoletni, da imaju propisano obrazovanje, da nisu osuđivani na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 meseci i da nisu dobijali otkaz u državnim službama zbog teže...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.