Raspisan javni poziv za “Keleš” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Maj.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan javni poziv za “Keleš” (VIDEO)

Regionalna razvojna agenicija Jug (RRA Jug) u Nišu objavila je danas javni poziv kompanijama zainteresovanim za dobijanje koncesija na upravljanje novom niškom deponijom na lokaciji Keleš.
U skupštini grada Niša gde je poziv objavljen prisustvovali su predsednici osam opština koje će koristiti regionalnu deponiju Keleš.

Javni poziv biće otvoren 120 dana, rok za otvaranje ponuda je 60 dana, a koncesije će biti date na rok od 25 godina.
Nova deponija treba da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << izgrađena na 70 hektara površine koja se nalazi na teritoriji opštine Doljevac.
„Niko u Jugoistočnoj Evropi do sada nije uradio koncesije na upravljanje otpadom“, naglasio je direktor RRA Jug Bojan Avramović. On je rekao da će sakupljanje otpada i dalje raditi komunalna preduzeća pojedinih opština na isti način kako su to radile i do sada. Avramović je takođe rekao da će cena odlaganja otpada za građane biti viša za oko pola dinara po kvadatu.
Da bi neko mogao da konkuriše za dobijanje koncesija u deponiji Keleš u Nišu mora da ima najmanje 10 godina iskustva u izgradnji tehnologije sa kojom konkuriše, da ima najmanje pet godina iskustva u upravljanju i najmanje jedno postrojenje koje radi i u kome se mogu proveriti parametri kvaliteta.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trajno rešenje za komunalni otpad

Izvor: RTS, 28.Maj.2015

Raspisan javni poziv za izbor najboljeg koncesionara za izgradnju Regionalnog centra za upravljanje otpadom iz osam opština na jugu Srbije. . Regionalana razvojna agencija "Jug", sa sedištem u Nišu, raspisala je javni...

Nastavak na RTS...

Raspisan tender za Regionalnu deponiju Keleš

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Maj.2015

Danas je "Grad Niš" raspisao međunarodni tender za davanje koncesije za izgradnju deponije, odnosno Regionalnog centra za upravljanje otpadom "Keleš"...Tender je otvorenog tipa i na njemu će moći da učestvuju sve zainteresovane kompanije iz celog sveta...Ova otvorena stavka znači da se deponija neće...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.