Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 06.Mar.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni Stanković se oporavlja

NIŠ - Blagoje Stanković koji je prekjuče nesrećnim slučajem ranjen u policijskoj akciji presecanja kanala ilegalne trgovine narkoticima na putu Grdelica - Vladičin Han uspešno se oporavlja, rekao je Tanjugu direktor Kliničkog centra u Nišu Srbobran Trentić.

"Stanković nema nikakvih komplikacija posle hirurške intervencije i on se uspešno oporavlja", rekao je Trentić.

Stankovića je u četvrtak uveče posetio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u svoje i u ime Ministarstva, izrazio žaljenje i izvinio se zbog ovog, kako je rekao, nesrećnog slučaja.

"Došlo je do nesrećnog slučaja, jer se Blagoje zatekao u sličnom automobilu, sa sličnim registarskim tablicama, na istom mestu i u isto vreme kada je policija trebalo da interveniše", rekao je Dačić.

Ministar je ukazao da je pripadnik policije koji je pucao u pritvoru i protiv njega će biti podneta krivična prijava i preduzete druge propisom predviđene mere.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.