Rambo i Van Gog na Overload festivalu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo i "Van Gog" na "Overload" festivalu

Nastupi bendova “Osvajači”, “Proces”, “Pero Deformero”, “Van Gog”, Ramba Amadeusa i još nekih muzičara, skup bajkera i Sajam tatoo majstora deo su festivala koji će u Vladičinom Hanu biti održan u petak i subotu 24. i 25. jula.

Koncerti će biti održani u Sportskom centru “Kunjak”, a organizatori kažu da će ulaz na festival, kao i kamp, biti besplatan.

Prve večeri “Overload” festivala nastupiće Rambo, Osvajači, Chiapas >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - tribute bend Rage against the mashine, niški ska-rege-pank sastav Proces i grupa Blackberries iz Niša.

U subotu 25. jula sviraće Đorđe David sa bendom Death saw, grupa poznata po mešavini hevimetal i turbo-folk zvuka Pero Deformero, rok sastav iz Sofije Daily noise club i kragujevački hevimetal bend Mixed experiment.

Podsetimo, do prošle godine se u Vladičinom Hanu održavao “Reload” ali je došlo do nesuglasica između organizatora i predstavnika Opštine. Opština Vladičin Han je potom počela da organizuje festival ali pod nazivom “Overload”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.