Radnički u Lučanima ispustio pobedu sa penala u nadoknadi vremena

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2022, 12:02

Radnički u Lučanima ispustio pobedu sa penala u nadoknadi vremena

Sekunde su ponovo delile Radnički da slavi, ali je Mladost u 93. minutu iskoristila priliku sa "bele tačke" i Nišlije su upisale drugi remi. U 5. kolu Superlige u Lučanima je bilo 2:2, oba gola tima iz Niša postigao je Nikola Štulić, a Mladost oba iz penala

Penal koji je odredio sudbinu Nišlija u ovom kolu Novak Simović je dosudio nakon što je Gordić napucao loptu u ruku Ajdara. Milan Bojović je bio precizan za 2:2.

Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je poveo posle malo više od dva minuta - Dimić je dodao loptu Lazaru Jovanoviću koji je prebacio do Nikole Štulića. Napadač je pogodio suprotan ugao i bilo je 1:0 za goste iz Niša.

Nije Mladost imala šanse za izjednačenje, ali stvorio joj je Radnički. Bazile Jamkam je rukom zaustavio centaršut Jojića u 33. minutu, pa je Bojović minut kasnije bio precizan sa "bele tačke".

U 61. minutu Jamkam je oduzeo loptu Bojoviću, pa je poslao do Štulića koji je postigao gol za novu prednost (2:1).

Radnički je mogao do novih golova, ali je Lazar Jovanović promašio prazan gol.

Sa dva boda Nišlije su napredovale za jednu poziciju i nisu više pretposlednje, ali to može da se promeni jer Napredak igra danas.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.