Radnički remizirao sa Novim Pazarom na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički remizirao sa Novim Pazarom na "Čairu"

Na utakmici između niškog Radničkog i Novog Pazara desilo se upravo ono na šta je trener Nišlija Milan Rastavac upozoravao pre utakmice - previše samouvereno su favorizovano su ušli u meč na stadionu “Čair”, pa su i pored brojnih šansi primili dva gola, ali zahvaljujući preciznom "slobodnjaku" i autogolu gostiju ipak su uspeli dođu do boda.

Već u prvom napadu fudbaleri Novog Pazara izborili su korner, Nišlije se nisu snašle u odbrani i, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz naizgled bezopasne situacije, primili gol. Nakon toga su domaći preuzeli kontrolu. Prvu ozbiljnu šansu, dvadesetak minuta kasnije, imao je Radoš Bulatović koji nije bio precizan udarcem glavom. Izjednačenje se ipak desilo pred kraj prvog dela utakmice kada je Lazar Arsić iz slobodnog udarca iskusno prevario golmana gostiju.

Dva kornera i dva postignuta gola. Na isti način kao i u prvom poluvremenu ponovo su poveli Pazarci, a ovog puta strelac je bio Aleksandar Ignjatović.

Nišlije su napadale i tražile izjednačenje, ali su ponovo gosti bili precizni i to tako što su loptu ubacili u svoju mrežu. Aleksandar Tasić je nespretno pokušao da obrani svoj gol, ali ga je umesto toga pogodio i doneo novo izjednačenje Radničkom, a to je na kraju bio i konačan rezultat - 2:2. 

Trener niškog tima Milan Rastavac je rekao da je najveći problem tokom utakmice bio taj što su stalno jurili rezultat.

Nemamo previše zamerki na ono što smo pružili kroz igru. Međutim, desila su nam se dva kiksa iz ta dva prekida i onda je to teško nadoknaditi i juriti. Znamo svi kakav nam je ovde teren, čim ima padavina teško je ubrzati igru, a protiv ovako organizovanog i voljnog Pazara teško je doći do prilika, pogotovu što su uslovi za igru bili ovako teški - kaže Rastavac.

Za razliku od Radničkog, Napredak je opravdao ulogu favorita protiv surduličkog Radnika i time prestigao Nišlije na tabeli Superlige. Oni su sada na 4. mestu, a u sledećem kolu gostovaće Bačkoj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rastavac: Teško je bilo nadoknaditi dva gola iz kiksa

Izvor: Beta, 12.Mar.2017

Trener Radničkog iz Milan Rastavac rekao je da je njegovim fudbalerima bilo teško da nadoknadi dva primljena gola u meču protiv Novog Pazara u Nišu, koji je završen 2:2."Najavljivao sam da ne možemo da očekujemo laku utakmicu, i tako je i bilo. Nemam previše zamerki na ono što smo pružili kroz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.