Radnički protiv iskusne Mladosti za nove bodove

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2023, 16:20

Radnički protiv iskusne Mladosti za nove bodove

Posle dve nedelje pauze fudbaleri Radničkog iz Niša nastavljaju takmičenje u Superligi, a u 11. kolu ih čeka duel sa šestoplasiranom ekipom Mladosti u Lučanima. Utakmica je u nedelju, 22. oktobra od 18 sati, a trener niške ekipe Nikola Trajković kaže da su se njegovi igrači spremni, ali da moraju da nauče da igraju na rezultat.

Pauzu u šampionatu niški fudbaleri su iskoristili da se odmore i što bolje spreme za nastavak sezone. U nedelju ekipu Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekuje meč sa Mladošću koja ima najstariji tim u Supeligi, a sa četiri pobede i po tri remija i poraza zauzima šesto mesto na tabeli. Šef stručnog štaba Nikola Trajković poznaje protivnika.

Idemo na megdan preiskusnoj ekipi sa mnogo minuta i teških utakmica u nogama. Imaju Tumbasevića sa kojim sam čak i ja igrao u Zeti. Na našoj strani bi, ako ništa drugo, trebalo da bude motivacija zbog pozicije na tabeli i poletnost, ali je iskustvo svakako na strani domaćina. Treba da pokušamo da neutrališemo i da to ne bude faktor koji će porevagnuti na njihovu stranu. Radili smo, spremali se - rekao je Trajković.

Trajković veruje u svoje igrače, ali i oni moraju malo više u sebe; foto: Jelena Mišić O protivniku dodaje da je disciplinovana ekipa, ali pre svega gleda u svoj tim koji je trenutno 13. na tabeli.

Moramo da naučimo da igramo na rezultat. Pre Napretka sam rekao da dolaze utakmice protiv rivala po našem kvalitetu. Kada sam došao u Niš rekao sam da želim da igramo napadački, direktan fudbal, mislim da nijedna utakmica nije protekla da smo se branili, ni protiv Partizana i Zvezde u gostima. Izlazili smo visoko, ali sa druge strane, rekao sam i da će se Radnički boriti za plej-of. Za sada tih rezultata nema i ja sam neko ko je odgovoran - kaže Trajković.

On dodaje da mnogi treneri nisu ni dočekali ovu šansu jer su promene trenera česte.

I dalje osećam podršku ljudi iz kluba i vreme je da ja to njima vratim. Voda je sigurno do grla, rezultati treba da dođu jer je to nešto što sam ja obećao kada sam došao. Ako bih nešto mogao da zamerim igračima, pošto na disciplini, volji, želji ne mogu, možda samo na nedostatku vere u sebe - istakao je trener.

Utakmica u Lučanima igra se u nedelju, 22. oktobra od 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOŠARKAŠI TAMIŠA U NEDELJU U 18 SATI PRED SVOJIM NAVIJAČIMA Pančevci će dati sve od sebe da dođu do važnih bodova! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Okt.2023

U 4. kolu Košarkaške lige Srbije košarkaši Tamiša u nedelju od 18.00 časova igraju protiv ekipe Zdravlja iz Leskovca u Hali sportova u Pančevu. Obe ekipe nalaze se u donjem delu tabele sa istim učinkom, jednom pobedom i dva poraza. Zato su bodovi na ovom meču izuzetno važni i u Tamišu ističu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.