Radnički pred Floru: Biće jako teško, ali iz ove kože ne možemo

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički pred Floru: Biće jako teško, ali iz ove kože ne možemo

Sa verom da će sve biti mnogo bolje u revanšu i da će anulirati prednost od 2:0 koju je Flora stekla u prvom meču 1. kola kvalifikacija a Ligu Evrope, niški Radnički dočekuje estonski klub. Utakmica se igra u četvrtak, 18. jula od 20:45 na niškom “Čairu”.

Estonci su neočekivano trijumfovali pre nedelju dana. Nišlije su prikazale veoma bledo izdanje i uglavnom se koncentrisale na odbranu, ali trener Radničkog Simo Krunić ovog puta najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veću posvećenost napadu.

Nismo smeli da dozvolimo sebi da primimo te golove. Igrači su svesni da nismo dobro odigrali prvu utakmicu, ali su totalno fokusirani na sutrašnju utakmicu. Spremnije je dočekujemo. Kod igrača vlada raspoloženje i drago mi je što veruju u uspeh, takođe i mi svi - priča Krunić.

Najavio je i poneku izmenu u startnih 11, naglasivši da će ovog puta meč otpočeti kapiten Saša Stojanović. U izostanku popularnog Cakija iz startnih 11, u Talinu je kapitensku traku poneo Makedonac Aleksandar Todorovski, koji kaže da će biti jako teško u četvrtak na “Čairu”, ali da “iz ove kože ne mogu”. Ipak, veruje da mogu do prolaza dalje i duela sa Ajntrahtom.

Pokušali smo sa nekom našom igrom da ih iznenadimo, sve je teklo odlično do 75. minuta, ali ponestalo nam je snage i pobedili su nas sa 2:0. Vasiljev je imao markera, imao je igrača koji je bio zadužen za njega. Jednostavno, sve je bilo protiv nas, možda nismo ni zaslužili, pošto smo tako igrali, bolji rezultat - ispričao je Todorovski.

Početak utakmice zakazan je za 20:45, a karte su u prodaji danas i sutra na biletarnici hale “Čair”. Cena je 500 dinara za sever, istok i zapad, a 2.000 dinara za ložu.

Južna tribina, na kojoj su inače najvatrenije pristalice Radničkog, biće zatvorena zbog kazne UEFA, a u klubu još jednom naglašavaju da je ova kazna uslovna. U slučaju bilo kakvog incidenta tokom utakmice sa Florom, Radnički će sledeći evropski meč igrati pred praznim tribinama.

Iako je Radio-televizija Srbije prenosila direktno utakmicu u Talinu, ovog puta prenosa neće biti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.