Radnički neporažen u Beogradu, remizirao sa Čukaričkim

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 05:18

Radnički neporažen u Beogradu, remizirao sa Čukaričkim

U poslednjem meču 13. kola Superlige fudbaleri Radničkog igrali su nerešeno (2:2) sa Čukaričkim u Beogradu, a dva puta su niški igrači jurili zaostatak. Radnički je do izjednačenja stigao u 89. minutu sa "bele tačke".

Poveo je domaćin u 12. minutu golom Marka Docića iz penala. Čukarički je samo četiri minuta kasnije postigao novi gol, ali je poništen zbog ofsajda.

Izjednačio je u 24. minutu Radnički golom Saše Jovanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa 18 metara. Rezultat 1:1 je bio i na poluvremenu.

Do novog pogotka čekalo se do finiša meča. Stefan Kovač je u 86. minutu doneo novu prednost Čukaričkom, ali je samo dva minuta kasnije Radnički dobio priliku za izjenačenje i iskoristio je. Kovačević je u svom šesnaestercu zakačio Štulića, sudija pokazao na penal, a kapiten Pejović postigao gol za izjednačenje (2:2) i podelu bodova.

Nakon 13 kola Nišlije su na 11. pozciji i imaju 13 bodova pošto su dosad tri puta trijumfovale, četiri puta remizirale i pretrepele šest poraza. U narednom kolu Radnički dočekuje imenjaka iz Kragujevca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.