Radnički i Radnik prijateljski na “Čairu” ovog vikenda

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2023, 14:58

Radnički i Radnik prijateljski na “Čairu” ovog vikenda

Treću utakmicu u okviru priprema za novu sezonu Radnički iz Niša odigraće na “Čairu” u subotu, 15. jula od 18 sati protiv ekipe Radnika iz Surdulice.

Utakmica protiv Surduličana dolazi nakon dve kontrolne utakmice koje je niška ekipa odigrala na pripremama u Bugarskoj, sa kojih se vratila polovičnim skorom - pobeda protiv rumunske Politehnike rezultatom 2:1 i poraz protiv bugarskog Boteva rezultatom 3:0.

Novu prijateljsku utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igramo na našem “Čairu” protiv ekipe Radnika. Ulaz je besplatan, zapadna tribina biće otvorena za sve posetioce. Dođite da vidite jedan novi Radnički - poručili su iz kluba.

Podsetimo, krajem juna, na sednici Izvršnog odbora FSS-a kojom je predsedavao Dragan Džajić usvojena je odluka da se start najjačeg fudbalskog takmičenja odloži za nedelju dana. Nova sezona u Superligi, gde jug Srbije predstavljaju Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice, trebalo bi da počne poslednjeg vikenda jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.