Radnički: Sezonske karte od 1.500 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: Sezonske karte od 1.500 dinara

U niškom Radničkom doneli su odluku da će sezonske karte za narednu sezonu koštati: 1.500 dinara južna, 3.000 istočna i zapadna tribina i 6.000 loža. Prodaja karata počela je u sredu 29. juna.

Iz kluba naglašavaju da će sezonske ulaznice važiti za sve prvenstvene i Kup utakmice i samo za onu tribinu koja je naznačenu na obrascu ulaznice.

Za kupovinu karte potrebno je obratiti se sekretarijatu kluba, koji se nalazi na zapadnoj tribini stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na ulazu u ložu, radi dobijanja uplatnice. Nakon uplate, a neposredno pred utakmicu protiv Čukaričkog, u sekretarijatu ili na biletarnici na istočnoj tribini Čaira moći ćete da podignete ulaznicu. Sa sobom je potrebno poneti bilo koji identifikacioni dokument koji sadrži JMBG - stoji u saopštenju na sajtu kluba.

Sve bliže informacije možete saznati na broj telefona 018/527-259.

Utakmicu 1. kola u narednoj sezoni Superlige Radnički će odigrati na svom terenu protiv Čukaričkog 23. jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.