Radionice javnog nastupa za studente niškog Univerziteta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice javnog nastupa za studente niškog Univerziteta

Priprema javnog nastupa, prevazilaženje treme, najefikasniji načini za predstavljanje poslodavcu, samo su neke od veština koje će studenti iz Niša imati prilike da nauče na radionicama javnog nastupa koje će biti održane 16. i 23. novembra u prostorijama Udruženja “Marker”.

S obzirom na to da je broj polaznika ograničen, kako kažu organizatori, svi zainteresovani treba da se prijave do 14. novembra, slanjem biografije na mejl: info@markernis.com.

Sa učesnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radionica radiće novinari sa dugogodišnjim iskustvom i stručnjaci iz oblasti marketing menadžmenta, koji će držati predavanje o upotrebi interneta i društvenih mreža, njihovim prednostima i izazovima - navode organizatori.

Radionice će, dodaju, biti praćene prezentacijom, a sami polaznici moći će aktivno da učestvuju, probaju na licu mesta da ispune zadate zadatke, vežbaju komunikaciju i postavljaju pitanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.