Radionica za dojenje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica za dojenje u Nišu

“Moja podrška dojenju” naziv je besplatne radionice koja će u četvrtak 21. jula od 19:30 biti održana u “Regionalnom centru za edukaciju”. Ovo će biti prilika da svi zainteresovani dobiju odgovore na najčešće postavljana pitanja i otklone sve nedoumice.

Zbog toga što su godinama među majkama širene dezinformacije i raznorazni mitovi zbog kojih su one i odustajale od dojenja, ova radionica trebalo bi da razbije sve predrasude, kaže Tereza Miljković >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kiš koja vodi radionicu.

Obradićemo teme koje se tiču početka dojenja u porodilištu, tehnika pravilnog postavljanja bebe na dojku i prevazilaženja najčešćih problema. Razmenjivaćemo mišljenja, ideje i iskustva. Radionica je interaktivna i bilo bi dobro da svaka mama pripremi pitanja koja je brinu kako bi na vreme dobila kvalitetne odgovore – kaže  Miljković Kiš.

Organizatori ističu da je obavezno rezervisati svoje mesto na radionici, a više informacija potražite na facebook stranici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatan fitnes za mame i decu svakog četvrtka na Štrandu

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2016, 09:57

"Opušteni četvrtak", tokom kojeg će biti organizovane besplatne radionice namenjene mamama i deci, održaće se sutra, 21. jula na Štrandu, na travnatom delu kod Špica...Prva radionica "Vežbajte sa nama" podrazumeva fitnes za mame i decu, koji će održati Sanja Terzić Rađević, kao i pilates...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.