Radikali u Panteleju dobili novog-starog predsednika

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali u Panteleju dobili novog-starog predsednika

Dosadašnji vršilac dužnosti predsednika Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u niškoj Opštini Pantelej Stefan Ilić, većinom glasova članstav izabran za predsednika pantelejskih radikala.

Sednici Opštinskog odbora, kako kažu u Srpskoj radikalnoj stranci, prisustvovalo je 17 od 19 glanova odbora, a njih 16 je bilo za to da Ilić i zvanično bude predsednik.

Podrška većine članova; foto: SRSOdbor radikala u Panteleju od 2013. do 2015. gaktički nije ni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << postojao, niti je imao predsednila, a Ilić je, kako kažu, na mesto v.d. predsednika imenovan početkom septembra 2015.

Uz velike poteškoće i sa dobrim timom koji je okupio oko sebe, ojačao je mesne odbore i podigao Opštinski odbor iz pepela - piše u saopštenju radikala.

U Panteleju su radikali u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, DSS-om i SPS-om, a Ilić pored toga što je odbornik u lokalnoj Skupštini, ujedno je i predsednik Komisije za ekologiju, zaštitu životne sredine, razvoj turizma i očuvanje spomenika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.